fragt og levering

FRAGT I DANMARK

FRAGTFIRMA - leveringsted - leveringstid - PRIS - beløb i kurven

GLS - til pakkeshop - 1-3 hverdage - GRATIS - fra 999 dkk og op

GLS - til pakkeshop - 1-3 hverdage - 29 DKK - under 999 dkk

GLS - omdeling til privat - 1-3 hverdage - 29 DKK - fra 999 dkk og op

GLS - omdeling til privat - 1-3 hverdage - 49 DKK - under 999 dkk

POSTNORD - til afhentningsted - 2-3 hverdage - GRATIS - fra 1199 dkk og op

POSTNORD - omdeling til privat - 2-3 hverdage - 39 DKK - fra 1199 dkk og op

POSTNORD - omdeling til privat - 2-3 hverdage - 69 DKK - under 1199 dkk

DIG - afhentning i butik - i åbningstiden - GRATIS - alle ordrestørrelser

·   ·   ·

PRISER

Fragten bliver beregnet i check out ud fra det samlede ordrebeløb og den fragtmetode du vælger at bruge. 

 

LEVERING

Vi afsender dine varer samme dag, hvis muligt, og ellers følgende hverdag. Leveringstider er guidelines og gælder hvor andet ikke er aftalt. Varer der er custom-made vil ofte have en længere leveringstid end standard. Leveringstiden ses da i teksten/produktsiden, der vedrører og beskriver den pågældende vare. Det må da ignoreres, at der vises standard-leveringstid i check out og i ordrebekræftelsen.


Vi har endnu ikke valgfrit udleveringsted/pakkeshop, men det er på vej. Når du vælger "uden omdeling/til pakkeshop" bliver pakken leveret til den nærmeste pakkeshop/udleveringsted. Du vil modtage et track and trace nr., så du kan følge din pakke fra vores lager og til pakkeshop eller hjem til dig.

Ordren anses for leveret, når den er ankommet i pakkeshop/pakkeudleveringssted eller er leveret til den ønskede adresse.


MOMS OG TOLD UDENFOR EU
Bemærk venligst at, alt efter din ordre og hvilket land den skal leveres i, kan du blive opkrævet lokal moms, told og behandlingsgebyrer ved modtagelsen af din ordre, noget som vi ikke er ansvarlig for. Hvis betaling af disse omkostninger nægtes, vil ordren blive fuldstændig annulleret. Fragtomkostninger og toldbehandlingsudgifterne, som behandling af forsendelsen har afstedkommet, vil blive trukket fra det beløb, du vil få refunderet. Dette gælder kun lande med importtold mm. fra Danmark. Gælder ikke EU-lande.