fragt og levering

FRAGT I DANMARK

 

GLS - til pakkeshop 2-3 hverdage - GRATIS - køb fra 999 dkk+

GLS - til pakkeshop 2-3 hverdage - 29 DKK - køb under 999 dkk

GLS - hjemme- el. firmalevering 2-3 hverdage - 29 DKK - køb fra 999 dkk+

GLS - hjemme- el. firmalevering 2-3 hverdage - 49 DKK - køb under 999 dkk


DIG - afhentning i butik i åbningstiden - GRATIS - alle ordrebeløb

·   ·   ·

PRISER

Fragten bliver beregnet i check out ud fra det samlede ordrebeløb og den fragtmetode du vælger at bruge. 

 

LEVERING

Vi afsender dine varer samme dag, hvis muligt, og ellers følgende hverdag. Leveringstider er guidelines og gælder, hvor andet ikke er aftalt. Varer der er custom made vil ofte have en længere leveringstid end standard. Leveringstiden ses da i teksten/produktsiden, der vedrører og beskriver den pågældende vare. Det må da ignoreres, at der vises standard-leveringstid i check out og i ordrebekræftelsen.


Vi har endnu ikke valgfrit udleveringsted/pakkeshop, men det er på vej. Når du vælger "til pakkeshop" bliver pakken leveret til det nærmeste GLS pakkeshop/udleveringsted. Du vil modtage et track and trace nr., så du kan følge din pakke fra vores lager og til pakkeshop eller hjem til dig.

Ordren anses for leveret, når den er ankommet i pakkeshop/pakkeudleveringssted eller er leveret til den ønskede adresse.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at tage kontant.

Ønsker du en anden fragtmetode/fragtselskab, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte det op. Vi har bare tilstræbt at holde det enkelt, men der kan tilbydes andre muligheder.


MOMS OG TOLD UDENFOR EU
Bemærk venligst at, alt efter din ordre og hvilket land den skal leveres i, kan du blive opkrævet lokal moms, told og behandlingsgebyrer ved modtagelsen af din ordre, noget som vi ikke er ansvarlig for. Hvis betaling af disse omkostninger nægtes, vil ordren blive fuldstændig annulleret. Fragtomkostninger og toldbehandlingsudgifterne, som behandling af forsendelsen har afstedkommet, vil blive trukket fra det beløb, du vil få refunderet. Dette gælder kun lande med importtold mm. fra Danmark. Gælder ikke EU-lande.