retur og refundering

FORTRYDELSESRET
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dages periode starter den dag hvor ordren er leveret.
Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail anne@annoe.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret. Du kan også vælge at bruge vores standard fortrydelsesformular og sende den med retur. Den finder du her (kommer).

 

RETUROMKOSTNINGER
Hvis du vælger at købe billig returfragt på vores returportal har vi betalt en del af fragtprisen. Hvis du vil anvende en anden returmetode skal du selv afholde returneringsomkostninger.

 

RETUR TIL ANNØ BUTIK
Du kan også vælge at bytte eller returnere i aNNø butik.
 

SÆRLIGT VEDR. CUSTOM-MADE VARER: Idet at varen er fremstillet til dig, efter dine specifikke ønsker om farver, særlige mål mm, vil varen kun kunne returneres, såfremt der er fejl eller mangler. Ønske om at bytte vil blive imødekommet, der hvor vi skønner det rimeligt og forventer at kunne sælge varen til anden kunde.

 

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til aNNø at vurdere varens stand.

 

RETURPORTAL - KUN TIL BRUG I DANMARK

Når du har handlet i aNNø online shop og ønsker at returnere, kan du vælge at anvende vores returportal og købe nem og billig returfragt med GLS til kun 29 DKK. Med den løsning har vi betalt en del af returfragten.

Du kan også printe en returseddel fra vores returportal

Du skal anvende en printer til at printe returlabel.

Før returnering bedes du kontakte os her anne@annoe.dk

Returadresse:
aNNø
Lyngbyvej 56, butik
2100 København Ø
TLF: +4520334244
E-mail: anne@annoe.dk

 

VARER KØBT I ANNØ BUTIK
Varer købt i aNNø´s fysiske butik kan byttes i 8 dage til andre varer eller tilgodebevis. Ved julegavekøb og gavekøb gælder andre, længere, byttefrister.

REKLAMATION
Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation. Reklamation vedr. varer leveret med åbenlyse/tydelige fejl og mangler skal meddeles til aNNø i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. 14 dage som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
 Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet. aNNø dækker returnerings-omkostningerne i rimeligt omfang.

 

aNNø
Lyngbyvej 56
2100 København Ø
TLF: +4520334244

E-mail: anne@annoe.dk

Ved returneringer accepteret som reklamation, mailer vi returfragtlabel, som skal tapes på pakken og pakken skal derpå afleveres i en pakkeshop. Returforsendelser modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

 ·   ·   ·

FORBEHOLD FOR FEJL PÅ PÅ SITET, WEBSHOPPEN OG I ANNØ FYSISK BUTIK
Hvis der er tastet fejl i tekster og/eller priser, beklager vi det, og forbeholder os retten til at rette fejlen og evt. annullere et køb, der er foretaget til forkert pris.